STARTSIDA PRODUKTER OCH TJÄNSTER RÅD OCH TIPS UTBILDNING GALLERI OM OSS KONTAKT

Om oss

Nagelsalongen i Linköping öppnade Februari 2001 och var den första Bio Sculpture salongen i Linköping. Jag som driver salongen heter Amie Hallström. Salongen är en "Highly recommended salon". Vi har vidareutbildatmånga nagelterapeuter som vi sedan inspirerat till att öppna egna salonger. Här arbetar 4 personer, som alla är certifierade nagelterapeuter.

Hos oss är det kunden som står i centrum. Vår policy är att ha en fräsch salong med god hygien, lugn atmosfär och där kunden skall känna sig mycket välkommen och ompysslad.

Nagelsalongen har kunder i alla åldrar, kvinnor som män (även män kan behöva manikyr eller hjälp med problemnaglar). Vi har barn som behöver hjälp med nagelbitarnaglar och äldre kunder som vill ha snygga hållbara och lättskötta naglar.


Amie Hallström
Jag heter Amie Hallström och är i 40 års åldern, bor i Ekängen tillsammans med min sambo och mina 2 idrottstokiga grabbar. Jag har arbetat som nagelterapeut med Bio Sculptures produkter sedan december 1990 och trivs fantastiskt bra med det. Det bästa med att arbeta med naglar är kontakten med alla härliga kunder,att få pyssla om dom samtidigt som man får skapa fina naglar, antingen med glitter och dekorationer, eller att hjälpa någon få ordning på sina problem naglar. Tiden går fort när man har roligt, och nu har jag hållit på i 10 År!!

Emmy Johansson
Emmy Johansson heter jag och kommer ursprungligen från Vetlanda i småland. Min partner studerar sedan 2011 till civilingenjör vid Linköpings universitet. Själv har jag alltid gillat färg och form och har länge aplicerat det på naglarna. Våren 2015 blev en dagdröm sann och jag tog steget och utbildade mig till nagelterapeut hos Amie här i Linköping. Numera jobbar jag med naglar på heltid och jag älskar mitt jobb!
Sussie Kjellbom
Sussie heter jag, är 37 år gammal och bor tillsammans med sambo, 5 barn, två hundar och två katter i ett hus på landet. Jobbat som personlig assistent men har nu bestämt mig för att uppfylla en dröm och jobba med naglar. Går min utbildning här hos Amie på nagelsalongen just nu. Välkomna!


Boka tid